Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visibilitat LèsbicaL'Ajuntament d'Eivissa vol mostrar el seu suport, un any més, al col·lectiu LGTB+ durant la commemoració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, que se celebra el 26 d'abril i per al qual el grup de Polítiques Lèsbiques de la FELGTB ha llançat la campanya 'V de visibles'. L'objectiu és reivindicar la visibilitat lèsbica dins d'aquests dies de confinament i ser una finestra de suport a totes les dones lesbianes.

Des de la regidoria d'Igualtat es vol commemorar aquest dia donant visibilitat a les dones lesbianes amb el llançament d'un cartell realitzat per Mayo Llancares, una il·lustradora peruana afincada a Eivissa, que tracta de transmetre amb el seu dibuix el que és el lema de la FELGTB aquest 2020: 'Dones LTB: Sororitat i feminisme'.

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa ha assenyalat que “en aquesta situació de confinament per l'Estat d'Alarma, no hem d'oblidar que és més important que mai la sororitat i el feminisme”. Així mateix, es vol recordar que encara vivim en una societat on la condició de lesbiana continua sent objecte de molts prejudicis.

“La situació de confinament ha condicionat la celebració d'aquest dia amb normalitat, però tot i així volem fer visibles aquestes dones, donar-les suport i, sobretot, acompanyar-les en la lluita dels seus drets”, ha apuntat Cotaina.

L'Ajuntament d'Eivissa recorda, a més, els nombrosos recursos d'atenció que tant el Consistori, a través de la regidoria d'Igualtat, com el Govern balear posen a l'abast del col·lectiu LGTBI+. Com és el cas del servei d’atenció en casos de LGTBIfòbia del Govern balear, al telèfon 971177157, i que és pot consultar a l’apartat de la Direcció General de Drets i Diversitat de la web www.caib.es.

L’activitat està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.