Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut un home per robatori amb força, resistència i desobediència al decret de confinament. Els fets s'han produït aquesta nit passada, a les 23.16 hores al carrer de cas Mut, quan la Unitat Nocturna de la Policia Local d'Eivissa, va rebre la trucada del propietari del magatzem que avisava que havia sorprès un home robant al seu magatzem de materials de construcció.

Els agents es traslladen al lloc i el propietari els confirma que ve patint robatoris des del mes de desembre. Tot seguit els agents han realitzat una batuda amb llanternes, i localitzant al presumpte lladre amagat al camp.

Aquest surt corrent, sent perseguit pels agents, saltant dues tanques i entrant primer en una parcel·la intermèdia i posteriorment s'ha ficat per un forat practicat en la tanca per a accedir a un altre habitatge intentant amagar-se.

Finalment els agents han aconseguit donar-li l'abast, moment en el qual han procedit a la seva detenció, no sense abans informa'l de forma de clara i comprensible dels motius d'aquesta, per robatori amb força, resistència i desobediència al decret de confinament i dels drets que li assisteixen segons la legislació vigent. En moment de la detenció, el detingut ha mostrat resistència activa, havent de ser immobilitzat pels agents i fruit del forcejament un agent ha caigut a terra amb el detingut, colpejant-se en els genolls, causant-se lesions lleus.