Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa CreaL'Ajuntament d'Eivissa col.labora amb la línia d’ajuts del Govern Balear i anima les empreses del municipi a presentar-se a la convocatòria d'ajuts que ha posat en marxa el Govern balear amb l'objectiu de promoure la implantació d'eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre. Per part de l'Ajuntament d'Eivissa, a través d'Eivissa Crea, s'ha posat en marxa un servei de suport específic per ajudar a preparar i presentar la sol·licitud. 

El regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha explicat que “es tracta de dos programes d'ajuts dirigits, per una banda a la implantació i adaptació de pàgines web i comerç electrònic, i per l'altre a la gestió empresarial. Cada beneficiari només podrà sol·licitar un dels programes”.

Les empreses interessades a sol·licitar alguna de les subvencions tenen de termini fins al pròxim 27 d'abril i les sol·licituds s'aproven per ordre de registre d'entrada fins a esgotar el crèdit disponible.
Per a facilitar la tasca, el regidor ha indicat que “l'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa un servei de suport específic per ajudar a preparar i presentar les sol·licituds d'ajuts”, al qual es pot accedir a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La quantia màxima dels ajuts és de 5.000 euros pels projectes relacionats amb pàgines web i comerç electrònic i de 10.000 euros pels projectes de gestió empresarial.

Requisits per a ser beneficiari
Poden ser beneficiaris d'aquestes subvencions les pimes i les agrupacions empresarials sense ànim de lucre que, a més de dur a terme l'activitat que fomenti la concessió de la subvenció, compleixin els requisits següents:
- Tenir la seva seu social a la comunitat autònoma de les Illes Balears.
- Estar vàlidament constituïdes de conformitat amb la normativa vigent i inscrites en el Registre corresponent, així com, disposar de l'organització, l'estructura tècnica i la capacitat suficients i necessàries per garantir el compliment de l'objecte de la subvenció.
- Estar al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social, així com, de les seves obligacions tributàries amb l'Estat i amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears abans de la proposta de resolució.

Les actuacions subvencionables són l'assessoria, implantació, adaptació, configuració de funcionalitats i el disseny de l'aplicació, l'ensinistrament per a l'ús de l'aplicació per al personal propi del beneficiari i la utilització de mòduls en el núvol prèvia assessoria i configuració durant el primer any d'utilització.

Les empreses proveïdores han de tenir un CNAE que correspongui amb els serveis detallats i tenir una antiguitat de funcionament d'almenys tres anys.

L'Ajuntament d'Eivissa també pot facilitar el contacte, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les empreses proveïdores dels serveis, en cas que alguna empresa d'Eivissa ho necessiti per a dur a terme els projectes d'implantació i adaptació de pàgines web, comerç electrònic i programes de gestió empresarial.