Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Club Lectura feministaEl Club de Lectura Feminista, previst per demà dijous 26 de març, es realitzarà per videoconferència. Des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat, mitjançant una aplicació, la possibilitat que les persones que hi participen, no es quedin sense poder gaudir de l'activitat.

La regidora d'Igualtat, Clàudia Cotaina, ha dit que 'volíem donar la possibilitat a totes les persones interessades de seguir, en línia, la reunió del Club de Lectura Feminista. Mitjançant una aplicació, la dinamitzadora del club, Núria Prieto, moderarà aquesta reunió per videoconferència' en la que es parlarà del llibre "La filla estrangera", de l'escriptora Najat El Hachmi.

Totes aquelles persones, inscrites amb anterioritat al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre, que encara no sàpiguen com participar en la reunió per videoconferència, es poden posar en contacte amb la regidoria d'Igualtat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

Recordam que aquesta iniciativa és finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.