Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola de FamíliesDes d’avui i fins al dia 27 de febrer, el Casal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa acull un Taller de Parentalitat Positiva destinat a pares i mares d’estudiants de secundària. Aquest taller és de sis hores de durada i es desenvoluparà entre quatre sessions repartides en els dies 18, 20, 25 i 27 de febrer, entre les 17 i les 18.30 hores.

Aquest Taller de Parentalitat Positiva proposa diferents dinàmiques per identificar les competències emocionals dels pars i mares des d’una perspectiva de la intel·ligència emocional. Posteriorment, dins el marc de les Jornades per a Famílies, el Casal d’Igualtat acollirà dues activitats més destinades per a pares i mares d’estudiants de secundària: el dia 12 de març s’efectuarà la xerrada ‘El “por(no)” educa?’ sobre l’efecte del consum de pornografia entre els adolescents; i entre els dies 17 de març i 1 d’abril s’efectuarà un cicle de xerrades centrades en la comunicació dels progenitors amb els seus fills i filles, sobre com abordar els primers contactes dels jóvens amb l’alcohol i l’educació en l’oci saludable, entre d’altres temes.

Per a participar en alguna d’aquestes accions cal inscriure’s emplenant els fulls repartits als centres educatius del municipi i fer-los arribar a la regidoria a través del mateix centre o a les oficines d’Educació a l’edifici Cetis. Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa: c/ Canàries, 35, Edifici Sa Colomina. Telèfon 971 39 76 00 extensió 24170.

Enllaçe a:
· Inscripció on line
· Descarrega el programa en pdf