Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Representants lliga futbol professional visiten estadi de Can MissesRepresentants de la Liga de Fútbol Profesional visiten l’estadi de Can Misses per avaluar les reformes a realitzar en cas de voler acollir competicions de nivell superior a la Segona Divisió B.

Una delegació de representants de la Lliga de Fútbol Professional (LFP) ha visitat avui la ciutat i l’estadi de Can Misses amb l’objectiu d’avaluar les instal·lacions esportives municipals i les reformes que caldria realitzar si es planteja la necessitat de fer-les servir per acollir competicions de nivell superior a la Segona Divisió B.

A primera hora del matí aquesta delegació ha set rebuda per la primera tinent d’alcalde, Elena López, i pel president de la UD Ibiza, Amadeo Salvo, a l’edifici municipal de Can Botino, on han mantingut una primera reunió de feina, i posteriorment s’han traslladat a l’estadi, on s’ha fet una completa visita de la que també han participat diferents tècnics del club esportiu eivissenc i del propi ajuntament.

Per part dels representants de la LFP s’ha explicat que en cas d’ascens, els seus tècnics fan sempre aquesta visita d’avaluació i s’emet informe de necessitats, i que donen constant suport per tal d’ajudar i acompanyar a institucions o clubs en el procés d’adequar els espais als requeriments normatius. Han agraït especialment la bona predisposició per poder realitzar aquesta avaluació amb temps suficient ja que, segons han explicat, tant la temporada estival com la participació d’entitats públiques, que tenen processos de contractació més llargs, dificulta i complica la realització d’obres i millores. En el cas d’Eivissa s’ha de tenir també en compte que la situació d’insularitat i l’estacionalitat pot dificultar encara més determinades feines o subministraments.

Durant la visita s’ha posat de manifest que les transformacions més importants a l’estadi per acollir categories superiors a Segona Divisió B s’haurien d’implementar a la zona de tribuna, per complir amb requeriments relacionats amb les retransmissions televisives, però també en altres qüestions com el sistema d’enllumenat o vestuaris.

En qualsevol cas, aquesta visita ha set només una primera passa que servirà per rebre l’informe complet amb totes les recomanacions i que serviria de guia d’actuacions a realitzar en cas necessari.