Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Màquines exercici Puig des MolinsAquesta setmana han finalitzat les obres de les noves pistes de petanca situades a Can Misses, així com la instal·lació d’unes màquines gimnàstiques a la plaça de l’Observatori al barri de Puig des Molins. Aquestes dues intervencions formen part de les actuacions contemplades dins els Pressupostos Participatius de l’any 2019.

Pel que fa a les pistes de petanca, aquestes es troben al carrer des Freus, al barri de Can Misses. L’obra ha tingut una durada de quatre setmanes i ha comptat amb un pressupost d’11.737 euros. S’han construït dues pistes de petanca amb una superfície de joc 12x4 metres i s’ha instal·lat també un banc.

 

L'altra actuació ha estat la instal·lació de tres màquines biosaludables per activar la funció cardíaca i pulmonar a la plaça de l'Observatori a Puig des Molins. En concret, s'ha habilitat un equip vela -que exercita la columna vertebral i els malucs-, equip de pas simple -que desenvolupa la flexibilitat de les cames- i un equip de simulacre d'esquí de fons –per millorar la força i coordinació de braços, cames i cintura-. Aquesta intervenció ha comptat amb un pressupost de 2.341,25 euros.

D'aquesta manera s'atenen dues peticions realitzades per part dels vesins dels barris de Can Misses i de Puig des Molins, i que s'han canalitzat mitjançant la seua inclusió dins les inversions previstes dels Pressupostos Participatius municipals.