Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local d'EivissaAhir de tarda es va produir un incident relacionat amb un ca inclòs a les llistes de cans potencialment perillosos.

A les 18.30 hores, la Policia Local d'Eivissa rep diverses trucades relacionades amb un atac d'un ca, considerat potencialment perillós, en relació a un incident que s'estava produint al carrer Pablo Picasso, al barri de platja den Bossa.

 Es desplaça una patrulla de la Policia Local d'Eivissa i una patrulla de la Policia Nacional. Una vegada al lloc del succés, es corrobora que el ca de raça perillosa, un American staffordshire s'havia escapat del seu domicili, atacant un home i el seu ca que passejava en aquells moments, un Yorkshire.

El Yorkshire va resultar mort a causa de l'atac i el propietari d'aquest també va resultar ferit per l'atac de l'American staffordshire. Altres dues persones més resultaren ferides, un per mossegades del ca i l'altre per una caiguda.

Finalment el propietari del ca de raça perillosa el va aconseguir retenir fins a l'arribada del llacer.
La Policia Local d'Eivissa ha interposat quatre denúncies al propietari del ca de raça perillosa, per anar amollat, per anar sense morrió, per no presentar l'assegurança obligatòria i per no demostrar que estava vacunat.

El ca es troba en aquests moments a les instal·lacions del Centre de Protecció Animal de Sa Coma.