Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

World Travel MarketL’Ajuntament d’Eivissa promociona el 20 aniversari de la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial i l’agenda anual d’esdeveniments, sota una nova imatge i eslògan del material informatiu turístic.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, han presentat aquest matí a la Word Travel Market, la Fira Turística que té lloc a Londres, la promoció del material turístic del 20 aniversari d’Eivissa com a Patrimoni Mundial sota el nou eslògan “La Ibiza que sueñas es Patrimonio”.
Durant la WTM també es presentarà la nova agenda anual d’esdeveniments culturals, gastronòmics i esportius que tenen lloc a la ciutat d’Eivissa. Al material promocional també es dona a conèixer la planta hotelera oberta durant tot l’any a la ciutat, en total 12 hotels, així com els comerços i restaurants. 

D’altra banda, també es presentarà una nova acció turística, el II Curs Intensiu de Ibiza Danza Platform amb la Premiere del vídeo oficial del curs 2019 i Workshop gratuït dirigit pel coreògraf Internacional, Miguel Zarate, que tindrà lloc aquesta tarda a partir de les 18.30 hores.
La MasterClass del coreògraf Miquel Zarate i la presentació, es realitzarà a la sala de Ball Dunloe Street, London - Hackney, E2 8LS (Letting Entrance).

Miguel Zarate es reconegut mundialment por su gran estil coreogràfic i mente artística, bassat en la tècnica de JazzFunk. Zarate ha treballat amb les artistes Rihanna, Miley Cyrus, Lady Gaga, Britney Spears, Demi Lovato, Azealia Banks, Adam Lambert, Pussy Cat Dolls entre altres. I ha set coreògrafa per America’s Got Talent’ i ‘The X Factor America’.
Gràcies a aquest tipus d’iniciatives, en la que es té l’objectiu de promocionar Eivissa com a una destinació diferent dins del mon professional i de les escoles de dansa del Regne Unit, la promoció turística de la ciutat es mantindrà en actiu durant els propers mesos.

Per altra banda, també es presenta per primera vegada a la WTM un time-lapse realitzat amb imatges de la ciutat. 

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ‘aquesta és una fira estratègica pel mercat turístic d’Eivissa degut als moments d’incertesa que hi ha al mercat britànic, per això hem fet un esforç per tal de donar a conèixer al turista britànic una informació fidel i un missatge actualitzat de la nostra ciutat donant a conèixer el 20 aniversari en la promoció del valor patrimonial que ens va reconèixer la UNESCO’.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa té previstes reunions amb diverses agències de viatge i touroperadors interessats en promocionar la ciutat d’Eivissa.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz