Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa Toni CostaAquest diumenge 20 d’octubre els carrers de la ciutat d’Eivissa acolliran la XXXVIII Cursa i Minicursa popular Toni Costa Balanzat, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús.

Per a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ‘aquesta edició recuperem el peatonitzat passeig de Vara de Rey per on transcorrerà la minicursa i on arribaran les categories superiors de la cursa Toni Costa Balanzat. Es tracta d’una prova que es pot fer en família, on gaudirem de l’esport i el patrimoni, una formula en la que treballem des de l’anterior legislatura”.

Joan Roig, del Club d’Atletisme Pitiús ha dit que aquest diumenge, a la Cursa Toni Costa Balanzat, ha dit que l’objectiu és fer una cursa molt participativa, les famílies amb un recorregut on els petits es comencin a formar en l’atletisme, que donaran una volta sencera a s’Alamera; la resta de categories ja podran gaudir de curses amb un bon nivell de competició amb un recorregut assequible i consolidar així una zona patrimoni de la ciutat d’Eivissa’.

Es recorrerà una distància aproximada de 5.000 metres i la sortida s’efectuarà a les 10.30 hores des del Passeig de Vara de Rey. Es calcula que el trànsit estarà tallat fins a les 11.15 hores, i el recorregut serà el següent: Vara de Rey (sortida antic cine Serra) - Av. Bartomeu Ramon i Tur - Av. les Andanes - Av. Santa Eulària - Passeig Juan Carlos I - c/ del ceramista Joan Daifa - Av. 8 d’Agost - Av. Santa Eulària - Av. les Andanes – c/ del Bisbe Cardona i Tur – c/ Bisbe Torres - Vara de Rey.

La prova és de caràcter popular i està oberta a qualsevol persona a partir de la categoria sub18 (nascuts el 2002 o abans), sense distinció de sexe o nacionalitat, estigui o no federada. Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina www.elitechip.net i el termini per apuntar-se és fins aquest dijous a les 21 hores. El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou una assegurança d’un dia.

Abans de la cursa, a les 10 hores, se celebrarà la Minicursa Toni Costa Balanzat en la que es correrà una distància de 400 metres -categories sub10, sub12 i especial- i de 1000 metres -categories sub14 i sub16- dins el passeig de Vara de Rey. Les normes d’inscripció són les mateixes.

Els dorsals i els xips dels corredors es podran recollir únicament al Patronat d’Esports de Vila (Piscina Municipal Can Misses) el divendres de 19 a 21 hores i dissabte de 10 a 12 hores.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora d’Esports, Elena López