Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió am el Consell d'EivissaPrimera reunió institucional entre l'Ajuntament d'Eivissa i Consell Insular d'Eivissa en la que s'han tractat temes relacionats amb l'urbanisme i el territori del municipi.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Elena López, han mantingut la primera reunió institucional amb el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, i la consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial, Maria Fajarnés. Durant la reunió s'han tractat diferents assumptes relacionats amb el Pla General d'Ordenació Urbana, la conversió de la E10 en una avinguda més de la ciutat, la planificació dels projectes inclosos dins el Pla d'Obres i Serveis del Consell Insular i altres qüestions relacionades amb els esdeveniments culturals de la ciutat d'Eivissa.

Pel que fa al Pla d'Ordenació Urbana d'Eivissa, Consell i Ajuntament han mostrat la màxima predisposició i col·laboració conjunta per a posar en marxa "una metodologia de feina entre les dues institucions i d'agilitzar l'aprovació del document el més abans possible", ha manifestat l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz. "És un document molt important per a la ciutat d'Eivissa que afecta diferents infraestructures de caràcter insular i per aquest motiu s'ha d'establir un mecanisme que agilitzi la seva tramitació" ha dit Ruiz.
Per la seva banda, el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, ha afirmat que "l'aprovació del PGOU és un document necessari i ha de tirar endavant, per aquest motiu es planteja la creació d'una mesa de feina permanent que ha de fer front a totes les qüestions de manera que Eivissa pugui tenir un planejament com més aviat millor".

Per altra banda, també s'ha tractat la conversió en avinguda de la E10. La intenció de les dues institucions és celebrar una reunió monogràfica per establir els criteris que permetin "millorar de la mobilitat dins de la ciutat d'Eivissa i eliminar aquesta barrera dins de la ciutat que suposa aquesta via" ha dit l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz. En aquest sentit, el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, "es planteja la possibilitat de fer front a aquest projecte per fases, la primera de les quals seria abordar la fase que transcorre des de la rodona de ses Figueretes fins a la rodona de can Misses". "Són qüestions que avui s'han posat damunt la taula i que es continuaran treballant", ha manifestat Marí.

Ha estat una reunió de feina intensa, una primera pressa de contacte de cara a coordinar projectes i seure les bases per resoldre qüestions que impliquen a les dues administracions.