Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Es Viver Obert el termini per contractar l’aïllament i la impermeabilització de les cobertes dels pavellons poliesportius d’Es Viver i Es Pratet.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini de presentació d’ofertes per realitzar les obres de dos projectes d’aïllament i impermeabilització de les cobertes dels pavellons poliesportius d’Es Viver i Es Pratet. Totes les empreses interessades tenen temps fins al 30 de setembre per presentar la seua proposta.

L’objectiu d’aquest contracte és realitzar obres de reparació i conservació de les cobertes dels poliesportius d'Es Viver i Es Pratet, i evitar l'aparició de goteres que impossibiliten l'ús adequat de les instal·lacions cada vegada que plou. Les obres plantejades suposen una protecció addicional de les cobertes actuals que allargarà la vida útil dels elements de tancament, els quals presenten inicis de deteriorament en diferents zones a causa de la corrosió.

El pressupost del projecte de la coberta del poliesportiu d’Es Viver és d’un total de 138.128,40 euros (IVA inclòs), mentre que el d’Es Pratet és de 163.959,37 euros, IVA inclòs. Les empreses interessades a participar-hi tenen tota la informació en aquest enllaç: Plataforma de l'Estat