Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Erasmus Des del dia 30 de juliol i fins al 10 d’agost, un total de 12 al·lots i al·lotes eivissencs i 12 francesos d’entre 13 i 17 anys participen en un intercanvi juvenil organitzat i impulsat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, i que compta amb la col·laboració de la Unió Europea a través del programa Erasmus+.

Durant aquests dies, els joves estan allotjats a la casa de colònies de Can Tomeu, i estan desenvolupant un ampli programa d’activitats centrat en la descoberta del medi ambient i l’intercanvi cultural. Així, durant aquests primers dies de convivència, han realitzat una gimcana per Dalt Vila, han practicat esports de platja i snorkel, excursions en caiac, tallers de gastronomia local, senderisme a Cala d’Hort on també han gaudit de la posta de sol, han participat en un concurs fotogràfic a Ses Salines i en un taller de tradicions eivissenques al Museu de Can Ros.

El dimecres 7 d’agost efectuaran una sortida en vaixell a les 11 hores des de Sant Antoni de Portmany, i a les 16 hores es visitarà l’aquari de Cap Blanc. Dijous 8 d’agost a les 11.30 h es visitarà el Centre C19 de Joventut on s’efectuarà una exposició amb totes les fotografies realitzades, a la tarda es realitzarà un taller de menjar típic de la comarca francesa d’Evron, i a partir de les 22 hores es farà una visita a Dalt Vila, on gaudiran del castell de focs artificials.

Finalment, el divendres 9 d’agost realitzaran una carrera d’orientació i prepararan Can Tomeu per fer el sopar i la gran festa de comiat. Està previst que l’any vinent siguin els joves eivissencs els qui tornin la visita a França.