Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc Infantil Av. 8 AgostFinalitza la renovació del parc infantil de l’avinguda Vuit d’Agost amb la instal·lació de nous elements de joc de fusta, nou enllumenat i zona d’esbarjo.

La regidoria de Vies i Obres de l'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la reforma del parc infantil ubicat a l'avinguda Vuit d'Agost. El projecte ha suposat la renovació total del parc infantil amb nous elements i la instal·lació d'un nou sol.
En aquest parc infantil s'han substituït tots els jocs infantils, que eren de plàstic i estaven molt malmesos pel pas del temps, per uns altres de fusta, més adients per l'entorn enjardinat en el qual es troba ubicat el parc.

El parc infantil de l'Avinguda Vuit d'Agost té 200 metres quadrats i, després de la renovació, compta amb tres gronxadors, un moll, un joc d'equilibri, un element principal que és un petit vaixell de fusta, i una estructura amb tobogan.

S'ha aprofitat la renovació per a augmentar l'enllumenat a la zona amb nous fanals i la instal·lació d'un nou sol de cautxú , un banc i una taula de pícnic.

La renovació l’ha realitzat l’empresa MESPISA i ha comptat amb un pressupost de 48.249 euros.