Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident de trànsitLa Policia Local d’Eivissa deté a un home que conduïa una furgoneta i que mai havia obtingut el carnet de conduir. 

La detenció de MJ. M.M de 19 anys, s’ha produït durant el torn de nit al carrer Abad i LaSierra. Els agents es trobaven atenent un accident de circulació en l'esmentat carrer quan observen una furgoneta realitzant un estranya maniobra.
Procedeixen a la seva identificació, esbrinen que manca de permís de conducció i que mai ho ha obtingut, per la qual cosa es procedeix a la seva detenció.

Al no indicar domicili conegut a l'illa, ni donar garantia que compareixerà davant el Jutjat quan fos requerit per a això, va ser traslladat a la comissaria de la Policia Nacional. Durant el matí serà traslladat al jutjat de guàrdia.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha atès també un accident entre dos vehicles que ocorria ahir a les 19.40 hores a l’encreuament dels carrers Jacint Aquenza i Cosme Vidal Llacer. El conductor causant de l’accident irromp a l’encreuament i xoca amb el vehicle que circulava correctament. A més, el conductor ha estat denunciat per donar positiu en la prova de substàncies estupefaents, concretament marihuana.