Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parking Es GorgLa Policia Local d’Eivissa retira 26 vehicles dels estacionaments dissuasius de la ciutat per diverses infraccions o pel seu estat d’abandonament.

La Policia Local d’Eivissa ha retirat diversos vehicles dels estacionaments dissuasius o bé per trobar-se abandonats o per manca de documentació en una actuació realitzada el passat 1 de juny. En total, es portaren al dipòsit municipal 26 vehicles per trobar-se en situacions administratives diverses.

D’aquests, es varen retirar 8 vehicles en execució d’una ordre de precinte vigent; 17 vehicles més per no disposar de l’assegurança obligatòria; 3 vehicles per abandonament; un altre per impagament de denúncies; un més per no disposar de matrícula i l’últim per manca d’autorització administrativa per a circular.

Aquest operatiu, realitzat entre les 6 del matí i les 14 hores, forma part del pla per alliberar el màxim de places d’estacionament possibles de cara a la temporada alta d’estiu, centrant-se en aquelles ocupades per vehicles abandonats o sense tota la documentació.

Durant l’operatiu es varen controlar 426 turismes,18 ciclomotors i 48 furgonetes.