Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Medusa Art FestivalL’Ajuntament d’Eivissa impulsa la segona edició del Medusa Art Festival, que tindrà lloc la pròxima setmana a diferents centres educatius de la ciutat, per a fomentar la practica artística i cultural de l’art urbà. Medusa Art Festival comptarà amb presència d’artistes locals i internacionals.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria d’Educació, impulsa la segona edició del Medusa Art Festival que tindrà lloc la pròxima setmana a diferents centres educatius de la ciutat. La finalitat del projecte participatiu escolar és possibilitar a l'alumnat dels centres educatius públics del municipi en la pràctica cultural i artística de l'art urbà. Per a això, els alumnes i alumnes desenvolupen diferents activitats creatives que a més passaran a ser part de la identitat del seu propi col·legi.

El projecte d'art participatiu és l'execució d'obres murals de gran format, a través de la pintura mural, el grafitti l'art urbà, i que es puguin treballar objectius transversals i apostar pel desenvolupament social a través de la cultura, sempre amb l'ímpetu de realitzar obres concordes amb el paisatge local, i d'acord amb els diferents plans urbanístics i paisatgistes vigents.

En aquesta segona edició els centres educatius que formaran part del projecte i seran els escenaris de les intervencions murals, els tallers i les exposicions són: CEIP Poeta Villangómez, CEIP Portal Nou, CEIP Sa Blanca Dona i CEP Pitiüses.

Els continguts que es desenvoluparan en el Medusa Art Festival seran 4 murals: 1 mural horitzontal participatiu (realitzat en el sòl d'una pista i les seves graderies) d’aproximadament 1000 m2, 1 mural-mosaic participatiu, 1 taller de serigrafia i una exposició individual del mestre Mono Gonzalez (CEP Pitiüses).

Enllaç a:
· Llistat d'artistes