Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc infantil sa TarongetaL’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació el projecte del nou parc infantil previst a la zona per a vianants al carrer Jaume I. La plaça de sa Tarongeta tindrà un nou espai d’oci infantil de 210 metres quadrats amb una sargantana de fusta com element central.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert la licitació de les obres per a dotar la plaça de sa Tarongeta, el nou espai per a vianants al carrer Jaume I, obert als peus de la Murada de Dalt Vila amb la peatonització de Vara de Rey i el seu entorn, d’una nova àrea de jocs infantils de 210 metres quadrats. Aquesta adjudicació surt a concurs amb un pressupost estimat de 106.301 euros i tindrà una sargantana de fusta com element central d’aquest equipament.

Les empreses interessades disposen fins el 20 de maig a les 19 hores per presentar les seves ofertes. Aquella que assumeixi l’obra del nou espai d’oci per als infants disposarà de dos mesos per a executar-la a partir de que es formalitzi l’adjudicació.

L’element multi joc que s’ha projectat en aquest espai serà de materials i colors naturals, per tal de respectar l’entorn amb el mínim impacte visual.

Entre altres millores que es valoraran per la mesa de contractació hi ha la instal·lació d’un banc de pedra, una estructura per a que els infants puguin trepar, postes d’acer galvanitzat, barres de subjecció i aparcaments per a bicis a la zona.

Enllaç a:
· Perfil del contractant