Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia de la MareMés de 180 comerços participen en la campanya de promoció organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa pel Dia de la Mare amb el sorteig de diversos sopars per a dos persones, tractaments relaxants i estètics i joies d’Elisa Pomar.

Més de 180 petits comerços del municipi participen en la campanya de dinamització del comerç local amb motiu del Dia de la Mare, que se celebra el proper diumenge 5 de maig organitzada per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, amb la col·laboració del Consell d’Eivissa, Pimeef i les associacions de botiguers del municipi.

Les botigues adherides a la campanya disposaran d’un talonari de butlletes que podran repartir entre els seus clients per tal que les emplenin amb les seves dades de contacte per a poder participar en el sorteig de diferents premis que es realitzarà el proper dimarts, 7 de maig, a les 9.30 hores al departament de Comerç, amb representants de les associacions de comerciants i la regidora d’aquest departament, Glòria Corral.

Els comerços podran recollir les butlletes participants fins el mateix diumenge, 5 de maig, i les hauran de portar al Viver d’Empreses, abans de les 15 hores del 6 de maig per poder participar al sorteig. Aquestes botigues adherides rebran una banda per penjar als seus aparadors on s’informa que participen en aquesta campanya.

Entre tots els clients participants es sortejaran 10 premis entre els que hi ha sopars per a dos persones a restaurants de la ciutat com Can Alfredo i Mar y Playa; tractaments relaxants i d’estètica a Eiviluxury o San Sano; polseres de la nova col·lecció d’Elisa Pomar i cistells de cafès, herbes autòctones i tasses d’esmorzar d’Especiaté.