Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Plataforma sociosanitariaL’Ajuntament d’Eivissa signa 4 convenis de col·laboració amb Càritas, L’esplai, Club Nàutic d’Eivissa i Plataforma Sociosanitària per valor de 89 mil euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Benestar Social, Joan Ribas, ha signat aquest matí 4 convenis de col·laboració en matèria de Benestar Social per a les associacions puguin tramitar ja les ajudes del 2019.
En concret s’ha signat conveni, per valor de 10.000 euros, amb l’Associació Club de Jubilats i Pensionistes d’Eivissa, “L’esplai”, amb la seva representant, Francisca Torres, per tal de desenvolupar i promoure programes socioculturals destinats a millorar la qualitat de vida de les persones majors.

També s’ha signat conveni de col·laboració amb el tresorer de la Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses, per valor de 14.000 euros, que serviran per a la realització de programes d’atenció individual i col·lectiva de persones amb necessitats especials.

L’Ajuntament també ha signat el conveni anual de col·laboració amb Juan Marí Torres, director de Càritas d’Eivissa, per valor de 60.000 euros, per a promoure programes d’inclusió social i de caire educatiu. En l’actualitat hi ha dos tallers formatius “A tot drap” en el que els participants reben classes teòriques, tallers i pràctiques laborar per tal de millorar la qualitat de vida dels participants i fomentar la inserció sociolaboral del major nombres de participants possible. També es dur a terme el taller “Can Pep Xicu” que es un taller de formació i inserció laborar agrícola que tracta ocupacions relacionades amb la jardineria , agricultura, ramaderia i la neteja de boscos.

També s’ha signat el conveni de col·laboració amb el Club Nàutic d’Eivissa, amb una aportació de 5.000 euros, per tal promoure i desenvolupar activitats esportives dirigides a persones amb necessitats especials a través del programa “Un Mar de Posibilidades”. Amb la signatura dels convenis d’avui matí es completa la línia de col·laboració amb les entitats i associacions del municipi per a 2019.