Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni AmadibaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat pel tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas, ha signat aquest matí els convenis de col·laboració de 2019 amb les entitats i associacions del municipi amb les que hi col·labora l’Ajuntament d’Eivissa. Avui s’han signat 7 convenis de col·laboració amb una aportació total de 111.000 euros. Es preveu signar la pròxima setmana els convenis de 2019 amb Club Nàutic d’Eivissa, Plataforma Sociosanitària, el Club de Jubilats s’Esplai i Caritas Eivissa.
 
Els convenis signats han estat amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple (17.000 euros); associació de familiars de Malalts d’Alzheimer (16.000 euros); el Club de Jubilats i pensionistes del Mar d’Eivissa i Formentera (5.000 euros); Creu Roja (18.000 euros); AMADIBA ( 30.000 euros); Associació de Donants de sang (5.000 euros),Fundació Deixalles (20.000 euros), Creu Roja d’Eivissa i Formentera (18.000 euros).

Pel que fa al conveni signat amb Francesca Martí, presidenta de la Fundació Deixalles per un total de 20.000 euros, es preveu dedicar a la realització de diferents talles que integren el procés de capacitació sociolaboral que són e taller de recollida selectiva, taller de fusteria , taller de deixalleria, taller d’electrodomèstics, taller de donacions i taller de roba.

Pel que fa al conveni signat amb Maria José Rodriguez, presidenta de l’Associació de Mares i Pares de Discapacitat de Balears (AMADIBA) per un total de 30.000 euros per a dur a terme programes de caire socioeducatiu per a menors amb alteracions de conducta greus per tal de millorar el nivell detenció social i educativa i afavorir la seva integració social. En concret la subvenció va dirigida a mantenir el Centre d’educació especial 4x4 Eivissa, destinat a alumnes amb Trastorn greu de conducta amb l’objectiu de proporcionar una atenció de qualitat adaptada a les seves necessitats i possibilitar la reincorporació al sistema educatiu.

També s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Eivissa i l’Associació d’Esclerosis Múltiple d’Eivissa i Formentera (17.000 euros) amb el vicepresident de l’Associació, Rubén Muñoz. L’objecte del conveni és potencial i desenvolupar programes assistencials i sanitaris destinats a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosi Múltiple i altres malalties neurodegeneratives. Concretament els diferents serveis que es posen a disposició de les persones afectades i familiars com el servei de fisioteràpia o el servei de psicologia, entre d’altres.


El conveni signat amb Pedro Ribas, vicepresident de l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer d’Eivissa i Formentera (AFAEF) amb 16.000 euros, preveu promoure i desenvolupar programes assistencials i sanitaris així com activitats d’informació i sensibilització, formació de professionals i de divulgació.

Amb la subvenció signada amb el president del Club de Jubilats i pensionistes del Mar d’Eivissa i Formentera, Antonio Molio, de 5.000 euros, es preveu promoure i desenvolupar programes socioculturals e destinats a millorar la qualitat de vida de les persones majors.

També s’ha signat conveni de col·laboració amb el Comitè Insular d’Eivissa i Formentera de Creu Roja Espanyola. El seu president en funcions, Cèsar David Loeffe, ha signat el conveni amb el qual es dona suport a la Unitat Mòbil d’Emergència Social per tal de donar una atenció psicosocial i sanitària a les persones sense sostre i Aules sense Fronteres.
El darrer conveni s’ha signat amb l’Associació de Donants de sang d’Eivissa i Formentera en representació d’aquesta ha signat el seu president, Carlos Martí. L’Ajuntament d’Eivissa col·labora amb una subvenció de 5.000 euros.