Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Antonio Fernández MarchanEl Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa organitza una jornada tècnica de futbol amb l’entrenador nacional Antonio Fernández Marchán. La jornada tindrà lloc el pròxim dijous 28 de març a la seu de la UIB.

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa organitza una jornada tècnica dirigida a entrenadors, directius i aficionats al futbol, a càrrec d’Antonio Fernández Marchán, entrenador nacional d’aquest esport i màster universitari en Direcció Esportiva i Psicologia de l’Esport. La Jornada tindrà lloc el proper dijous, 28 de març, a la seu de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Fernández Marchán ha estat director tècnic del Sevilla FC i el Málaga FC entre els anys 1999 i 2012. També ha treballat com informador i analista de la Selecció Espanyola de Futbol, campiona del Món (2008-1010)

La jornada tècnica s’organitza en dos conferències. La primera es centra en la elaboració d’informes tècnics i la importància de l’anàlisi, on l’entrenador es basarà en l’experiència de la selecció que va guanyar la Copa del Món de Sudàfrica, amb el suport d’imatges d’aquella fita.

La segona part de la jornada es centrarà en la planificació d’activitats des de la direcció esportiva d’un club professional. Es tractarà des de dues vessants, la història d’un fixatge i la programació de continguts i metodologia per treballar amb joves talents, amb esment del sistema WEA Academy.

La direcció tècnica de la jornada que organitza el Patronat d’Esports, tendrà la direcció tècnica del C.D. Ibiza-Illes Pitiüses i compta amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i la firma de moda Ibiza Republic.