Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc Infantil Joan Carles IAmb aquesta licitació que comença avui, amb una inversió màxima de 123.966 euros, l’Ajuntament d’Eivissa ha invertit 1,5 milions d’euros en la millora i creació de nous parcs infantils a la ciutat.

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el nou projecte de renovació del parc infantil del passeig Joan Carles I amb un pressupost màxim del contracte de 123.966,94 mil euros. Les principals obres que es duran a terme a aquest parc infantil són l’ampliació de les zones de joc, la instal·lació de més de 15 nous elements del parc i la dotació de paviment continu de seguretat. En definitiva, es fa una renovació total d’aquest parc infantil.

Per a la regidora de Vies i Obres, Elena López, aquesta és una important actuació que inclou “la renovació total del parc infantil, molt utilitzat per la ciutadania. Aquesta legislatura s’ha invertit en matèria de parcs infantils d’una manera programada i seriosa. Actuant a tots els barris de la ciutat, s’han renovat i creat nous parcs infantils per a la ciutadania amb una inversió de més d’1,5 milions d’euros”.

El desenvolupament d’aquest projecte portarà, entre d’altres beneficis, l’adequació del parc infantil, la millora de la qualitat de vida dels veïns del barri així com la millora a aquesta zona turística del municipi d’Eivissa. Ara les empreses disposen fins el 5 de març per a presentar les seves ofertes.

El parc infantil de Joan Carles I disposa de 4 zones de joc i està ubicat a una zona verda de quasi 2.000 m2. L’actuació començarà a la zona per a infants de 1 a 4 anys d’edat i consistirà en la retirada dels jocs infantils existents. Es preveu ampliar la superfície actual en més de 60 m2 més dels que hi havia actualment (163 m2) amb una delimitació especifica d’aquest espai. Posteriorment es renovarà tot el formigó per instal·lar-hi paviment continu de seguretat.

A la zona de 4 a 12 anys d’edat, que també s’ampliarà en 34 m2 més dels existents, amb una superfície total de 197 m2, s’instal·laran nous jocs i paviment de seguretat. A les zones 3 i 4 es mantindran els jocs existents i s’estendrà una nova capa de paviment de seguretat.

En total s’instal·laran més d’una quinzena d’elements al parc, entre els que s’inclou una tirolina, un dels jocs que més agraden als més petits.

Com ja es va fer amb el Parc de s’Illa, ubicat al barri de Can Misses, que va ser dissenyat pels escolars del municipi en un procés de participació, els elements del nou parc de Joan Carles I també s’han escollit comptant amb la participació dels escolars del CEIP Sa Blanca Dona que han optat per un parc evolutiu, amb els elements que més els han agradat.

Enllac a:
· Perfil del contractant