Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa treu 12 noves llicències de taxi, sis de les quals seran d’eurotaxi.

La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa treu 12 noves llicències de taxi, de les quals 6 hauran de ser taxis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, els anomenats eurotaxis.
Aquestes llicències, tal i com marca la normativa, s’adjudicaran als 12 conductors assalariats amb més antiguitat acumulada treballant al municipi d’Eivissa.

Per al regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Juan José Hinojo, “l’objectiu és treure tres paquets de 12 taxis cadascun en diverses licitacions als propers anys, el que permetrà millorar i reforçar la flota per a donar un millor i de més qualitat servei”.

Les associacions del taxi a la ciutat han estat informades del procediment i s’espera que estigui acabat de cara a la propera temporada turística.
Actualment la ciutat compta amb una flota de 135 llicències de taxi, a més dels permisos estacionals que es concedeixent durant la temporada alta.

Enllaç a:
· Providència inici
· Estudi Mobilitat
· Memòria justificativa
· Tauler anuncis de la Seu electrònica