Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament a sa JoveriaLa Policia Local d’Eivissa desmantella dos assentaments il·legals ubicats a sa Joveria i a la part posterior del carrer Mallorca. Durant la neteja s’han retirat dos tones de residus.

La Policia Local d’Eivissa ha desmantellat dos assentaments il·legals dels que s’han retirat dues tones de residus i materials emprats per aixecar els diversos infrahabitatges. El primer assentament es trobava ubicat a terrenys de sa Joveria i el segon, a la part posterior del carrer Mallorca, en sol de ses Feixes des Prat de Vila.

En tots dos casos la intervenció ha estat dirigida pel policia de barri des Pratet, qui ha detectat tots dos assentaments i ha activat els operaris de Valoriza per col·laborar amb la retirada dels residus i elements acumulats per a les edificacions.

L’assentament eradicat a sa Joveria estava ja establert des de feia algun temps i tenia una disposició de vàries petites construccions fetes amb peces de fusta i ferralla, d’una tona i mitja de pes, segons ha estimat la Policia Local.

Per contra, al cas de l’assentament del carrer Mallorca es considera com un intent avortat d’instal·lar-se i el volum de restes retirat és molt menor, d’aproximadament una mitja tona. D’aquí s’han retirat bàsicament `peces de roba i restes de mobles, a més d’algun matalàs.