Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya comerç Dia dels EnamoratsLa regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, la vicepresidenta del Consell d’Eivissa, Marta Diaz, i Vicent Tur com a representant de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, han presentat avui la campanya de dinamització comercial del Dia dels Enamorats que comença avui mateix. 

A la presentació també hi ha assistit el director de l’Escola d’Art, Miguel Martínez, i el professor Alejandro Bertomeu, com a representants dels alumnes del mòdul de disseny gràfic que han estat els encarregats de realitzar la nova imatge promocional de la campanya.
La campanya comercial, en la que hi participen 200 establiments de la ciutat d’Eivissa comptarà amb activitats dinamitzadores al carrer, amb actors caracteritzats que faran preguntes als vianants sobre la historia i el patrimoni de la ciutat i a qui respongui bé, se li entregarà un val de 10 euros per a comprar al petit comerç.

En aquesta campanya de regles directes hi participen 17 establiments de la ciutat: KM0, Deportes Bonet, Almacenes Tur, Gatzara, Armeria Balanzat, Ibiza 45, Perfumeries Africa, Varó, Aguamarina i Erotic&Chic.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha destacat l’alta participació del petit comerç de la ciutat en les prop de 10 campanyes de dinamització que tenen lloc durant l’any. ‘Es tracta de campanyes que, per una banda, ajuden al petit comerç a dinamitzar les seves ventes, i per altra, els usuaris també valoren ja que comprar al petit comerç té avantatges com l’atenció personalitzada i el contacte directe’.

La campanya del Dia dels enamorats compta enguany amb una nova imatge realitzada per l’alumnat de l’Escola d’Art d’Eivissa que, en el mòdul de disseny gràfic, han treballat el procés de creació des de la imatge promocional a les estratègies comercials. En aquesta ocasió, s’han presentat deu propostes molt atractives, i la guanyadora ha estat Natalia San Román, amb una imatge molt colorista realitzada amb dues piruletes en forma de cor.
Precisament, la vicepresidenta del Consell, Marta Diaz, ha destacat la qualitat del disseny guanyador i el fet que ha estat creat per ‘una alumna de primer curs’. El director del centre, Miguel Martínez, ha agraït aquesta nova ocasió de col·laborar amb l’Ajuntament d’Eivissa i l’oportunitat que brinda el concurs als alumnes ‘de tenir una experiència en el món laboral’.

Els comerços on es pot canviar el val són:
KM O- Pere Francés 18
Deportes Bonet- Pere Francés 20
Almacenes Tur- Av. Isidor Macabich 25
Gatzara- Abad y Lasierra 9
Armeria Balanzat- Vara de Rei 17
Ibiza 45- Carrer de la Mare de Deu 43
Perfumerias Africa- Perfumerias Africa
Varó - Catalunya 16
Aguamarina- Aragón 60
Erotic&Chic- Via Púnica 5