Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Neteja Caas SerresEl programa de neteja intensiva als barris de la ciutat ‘Feim Dissabte al teu barri’ es durà a terme, a partir de demà, al barri de Cas Serres.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa continua amb la campanya de neteja a fons als barris de la ciutat amb el programa ‘Feim Dissabte al teu barri’, que es desplaça al barri de cas Serres amb quatre jornades de feina durant aquest mes. Les primers dues jornades tindran lloc demà divendres 18 i dissabte 19 de gener als carrers del Músic Rafael Zornoza, del Bisbe Llocer i carrer de Marià Villangómez (divendres) i els carrers Pius VI, carrer d’Ernest Ehrenfeld i carrer de Felip Curtois i Valls (calçada sud) el dissabte.

En aquesta campanya de neteja en profunditat, que es fa des de les 7.00 fins les 14.00 hores, es tracten tots els possibles punts conflictius dels barris: taques dels carrers, males herbes, neteja d’embornals i clavegueram que durà a terme l’empresa Aqualia i també neteja de tota la senyalització. Aquestes tasques es complementaran amb la feina d’una educadora ambiental per tal que perduri el màxim temps possible tant el resultat d’aquest ‘Fem dissabte al teu barri’ com el de la neteja ordinària.
Al barri de cas Serres, s’ha previst aquesta primera actuació el divendres 18 i dissabte 19 i un segona els dies 25 i 26 de gener a altres carrers del barri.

A més de les netejes a fons, durant els darrers dies s’ha duit a terme una campanya de conscienciació en el que l’educadora ambiental ha recordat als negocis de la zona els horaris de recollida de residus.