Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim VoluntariatLa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza 12 tallers i cursos, emmarcats dins del programa "Feim Voluntariat", aquest trimestre. El primer curs comença demà i ja s’hi han apuntat 20 persones.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat un total de 12 tallers i cursos, emmarcats dins el programa "Feim Voluntariat", pel primer trimestre de l’any. Per a la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, “és una proposta formativa molt variada que no s’havia fet abans per a les persones voluntàries. També volem que aquests cursos siguin un espai de trobada i de coneixement mutu de les entitats i el voluntariat i, donat que de cada vegada hi ha mes persones que han volgut formar part de la base de dades de voluntariat, hem rebut diferents propostes de formació”.

El primer curs, "Maneig de l’estrès i Mindfullness", al que ja s’hi han apuntat 20 persones, comença demà 11 de gener, de 17 a 21 hores i serà impartit per Ivan Ros.
El següent curs tractarà sobre lntervenció socioeducativa en autisme i psicosi, serà impartit per Fundació Pere Tarrés, el dijous i divendres 17 i 18 de gener, de 17 a 21 hores. El tercer curs es centrarà en la manipulació d’aliments i serà impartit per Olka Formación el divendres dia 25 de gener, de 17 a 21 hores.

Al mes de febrer els cursos que s’impartiran són els següents:
Divendres 1 de febrer, de 17 a 19 hores, "Taller formatiu sobre residus i la seva reducció", impartit per Amics de la Terra; dijous 7 i divendres 8 de febrer de 17 a 21 hores, la Fundació Pere Tarrés impartirà el curs "Eines de coaching: lideratge i gestió d’equips"; divendres dia 15 de febrer, de 16 a 20 hores, Fermí Cárcel, Policia Local d’Eivissa, impartirà el curs "Educació vial en carreres i esdeveniments esportius"; divendres 22 de febrer, de 17 a 21 hores, tendrà lloc una segona formació en carreres i esdeveniments esportius a càrrec de Fátima Blázquez i el dijous dia 27 i divendres 28 de febrer, de 17 a 21 hores, Instint K9 impartirà el curs "Ensinistrament caní".

Els cursos i xerrades previstes per al mes de març són dijous 7 i divendres 8 de març, de 17 a 21 hores, la Fundació Pere Tarrés impartirà el curs "Organització interna: marc legal, fiscal i protecció de dades"; el divendres 15 de març, de 19 a 20.30 hores, Carlos Ramón de Proyecto Juntos oferirà la xerrada "¿Qué fue de mi empatía?"; dijous 21 i divendres 22 de març, de 17 a 21 hores, el Centre de Teràpia Ocupacional TOCU impartirà el curs "Formació en Esclerosi Múltiple" i el dijous 28 i divendres 29 de març, de 17 a 21 hores, la Fundació Pere Tarrés impartirà el curs de "Formació de primers auxilis".

Els cursos s’impartiran al Casal del Voluntariat , al carrer Lleó nº8 i les inscripcions es poden fer a la 3º planta de l’edifici municipal CETIS, trucant al telèfon 971 397 600 (ext. 24242) o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Programació dels cursos "Feim Voluntariat"