Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pujada a la CatedralEnguany, la cursa sortirà des de l’avinguda de les Andanes i acabarà a la Catedral amb un recorregut de 2.330 metres. Les inscripcions poden formalitzar-se fins al divendres 28 de desembre, a les 21 hores.

La tradicional Pujada a la Catedral, la cursa amb la que la ciutat d’Eivissa acomiada l’any, arriba enguany a la seva XXXIX edició. En aquesta ocasió, la sortida es farà des de l’avinguda de les Andanes i la prova transcorrerà per la plaça de sa Riba, el carrer de Lluís Tur i Palau, l’avinguda de Bartomeu Ramon i Tur, el carrer del Comte de Rosselló, el carrer d’Annibal, el carrer d’Antoni Palau, el Portal de ses Taules, la plaça dels Desamparats, el carrer de sa Carrossa, el carrer del General Balanzat, el carrer de Pere Tur, el carrer de Joan Roman, el carrer Major i la plaça de sa Catedral.

Les inscripcions a la cursa es poden formalitzar a través del web elitechip.net i són gratuïtes, tot i que es pot col·laborar amb la Creu Roja fent la donació d’un jugaroi nou, que s’haurà de lliurar el dia de la recollida de dorsals. Les inscripcions es poden formalitzar fins al divendres a les 21 hores i els dorsals s’hauran de recollir a les oficines del Patronat Municipal d’Esports, al barri de Can Misses, el diumenge dia 30 en horari de 10 a 13 i de 17.30 a 20.30 hores.

Com cada any, la cursa compta amb diferents categories, des de la sub12 fins a veterans de més de 60 anys, així com una categoria especial per persones que corren disfressades i una altra per a participants de l’ADIF.

El lliurament de premis es farà al claustre de l’Ajuntament d’Eivissa, a la plaça d’Espanya, 1, a partir de les 18 hores. A més del lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada categoria i els tres primers de la general, també es farà el sorteig de llots nadalencs donats per comerços i el propi ajuntament entre totes les persones amb dorsal oficial de la carrera.

Enllaç a:
· Informació i inscripció a la prova