Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AccidentLa Policia Local d’Eivissa intervé en tres accidents on els conductors donaren positiu en alcohol i realitza diversos controls de trànsit el passat cap de setmana.

La Policia Local d’Eivissa va haver d’intervenir en tres accidents de trànsit durant el passat cap de setmana en el que els conductors dels vehicles implicats varen donar positiu en la prova de detecció del consum d’alcohol. A més, durant els controls d’alcohol i drogues realitzats pel servei nocturn durant el passat cap de setmana s’ha denunciat uns altres cinc conductors amb alcoholèmia positiva i uns altres 5 més per donar positiu en drogues.

Dos dels accidents registrats aquest cap de setmana es varen produir al mateix punt, tots dos en la matinada de dissabte, a la avinguda de la Pau a l’alçada de la rodona de ses Figueretes.

El primer va ocórrer a prop de les dues de la matinada, quan un SEAT Córdoba es va sortir de la calçada per l’esquerra, va pujar sobre la illeta, on va arrancar un panell direccional abans de topar frontalment contra una de les palmeres, segons sembla degut a la gran velocitat amb què circulava el vehicle.

En apreciar que el conductor del vehicle presentava símptomes evidents d’estar sota la influència de l’alcohol, els agents el sotmeteren a la prova d’alcoholèmia, en les que va donar 0,70 i 0,63 mg/l, fet pel qual se’l va imputar per un delicte contra la seguretat en el trànsit. L’home, de 30 anys, va ser traslladat a l’Hospital Can Misses perquè es queixava de dolors a la zona cervical i el pit.

El segon dels accidents en aquest punt es va produir sobre les 5 hores de la matinada de dissabte. Després d’arrencar un altre dels panells direccionals i impactar contra la palmera que es troba situada al centre de la illeta, el cotxe implicat va acabar a la calçada del sentit contrari per la violència de l’impacte. El conductor, que es trobava inconscient en arribar els agents, sembla que va patir lesions de gravetat en rebre un fort cop al pit, pel que va ser traslladat a l’Hospital Can Misses. Els agents que intervingueren varen apreciar que el conductor, de 42 anys, desprenia una forta olor a alcohol, fet pel què sol·licitaren un mandat judicial per analitzar la seua sang i varen obrir diligències per un suposat delicte contra la seguretat en el trànsit.

La Policia Local també va intervenir en un altre accident en torn a les 3 hores de la matinada de divendres al passeig de Joan Carles I. La conductora d’un tot terreny estacionat en bateria en aquesta avinguda va sortir endarrere amb l’accelerador pitjat tant fort que el Jeep Wrangler va creuar la calçada molt ràpid i va pujar a la vorera de la marge esquerra topant contra el mur que delimita el pàrquing d’un immoble. Els agents apreciaren que la conductora, de 33 anys, presentava clars símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol i la sotmeteren a la prova reglamentària, en la que va donar uns resultats positius de 0,73 i 0,66 mg/l, pel que va ser imputada d’un delicte contra la seguretat en el trànsit.

A més, durant el cap de setmana, al que s’han produït molts de sopars d’empresa per la proximitat amb les festes de Nadal, la Policia Local ha fet diversos controls d’alcohol i drogues durant el servei nocturn, amb un total de 5 conductors denunciats per donar positiu en consum d’alcohol i uns altres 5 per drogues. Entre aquestes hi ha el cas d’un conductor de 30 anys a qui se li va detectar la presència de fins a quatre substàncies (cocaïna, amfetamines, metamfetamines i cànnabis), fet pel qual podria ser multat amb fins a 1.000 euros i la pèrdua de 6 punts del carnet.