Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendi cotxe a Cas SerresDetingut l’autor d’un robatori que va envestir un cotxe patrulla de la Policia Local mentre fugia en bicicleta.

La Policia Local d’Eivissa va detenir un home de 31 acusat de diversos delictes al carrer de sa Creu d’Eivissa, al barri de sa Penya, quan fugia en bicicleta amb una motxilla que acabava de robar al seu propietari. En l’escorcoll posterior al seu arrest se li va intervenir, a més, una navalla de grans dimensions.

Els fets varen passar el dissabte, 8 de desembre, a les 13.10 hores. Una patrulla policial a bord d’un cotxe oficial va observar que un individu en bicicleta circulava pel carrer de sa Creu en sentit contrari i, després de parar el vehicle, li feren senyals per tal que circulés en el sentit correcte. L’home, però, no es va aturar i va mirar de passar entre el cotxe patrulla i els vehicles estacionats al carrer. En ser un carrer estret, va acabar topant contra el capó i la porta del cotxe policial.

Els agents baixaren del cotxe, moment en què l’home va atacar un d’ells, pel que la patrulla va procedir a reduir-lo i emmanillar-lo. En l’escorcoll posterior li trobaren una navalla de 20 centímetres a una de les butxaques.

Quan l’individu es trobava esposat i detingut, va aparèixer una persona que va manifestar als agents que era el propietari de la motxilla que el detingut portava a l’esquena, i que se l’havia robat feia uns moments. Els policies verificaren que a l’interior de la motxilla hi havia documentació a nom de qui s’havia identificat com a víctima.

Per aquests fets, l’home detingut va ser traslladat a dependències del Cos Nacional de Policia per tal d’instruir les corresponents diligències.

D'altra banda, la Policia Local també ha intervingut en un incendi d’un cotxe al barri de cas Serres.

La Policia Local d’Eivissa va intervenir, a mitjanit del dissabte 8 de desembre, en l’incendi d’un vehicle estacionat al carrer de Maria Alcover, davant la Residència Reina Sofia.

Per la intensitat de les flames va ser necessària la intervenció d’un camió dels Bombers desplaçat des del Parc Insular, la dotació del qual es va ocupar de sufocar-les.

El vehicle va resultar danyat seriosament. Tot i la intensitat del fum, no va ser necessari desallotjar la residència.