Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Detencions Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha frustrat aquesta passada matinada l’intent de robatori a un bar de l’avinguda d’Ignasi Wallis i ha detingut al presumpte autor, acusat d’un delicte de robatori amb força. La Policia Local va arrestar també un conductor que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, i també en consum de cànnabis, després d’interceptar-lo fent maniobres incorrectes mentre circulava pel carrer de Josep Verdera.

A les 4.05 hores d’aquesta passada matinada els agents de la Policia Local han observat com un individu mirava de forçar la tanca de reixes i la porta de vidre d’un bar situat a l’avinguda d’Ignasi Wallis a l’encreuament amb el carrer de Cabrera. En veure’s sorprès, l’home va tractar de fugir, llençant diversos objectes mentre corria. Però els agents varen poder aturar-lo i procedir a la seva detenció per un delicte de robatori amb força.

A més, varen replegar del terra diversos bitllets que l’individu havia llençat a la via pública en la fugida. El detingut, de 28 anys, va ser traslladat a dependències de la Policia Nacional, que s’ha fet càrrec del seu pas a disposició del jutge per aquests fets.

D’altra banda, a les 0.25 hores d’aquesta passada nit, una patrulla va observar com un conductor feia diverses maniobres incorrectes mentre circulava pel carrer de Josep Verdera, pel que varen procedir a ordenar l’aturada del vehicle. El conductor del cotxe mostrava evidents indicis d’estar sota l’efecte de l’alcohol i les drogues, fet pel qual se li varen practicar les proves de detecció d’aquestes substàncies, donant positiu en totes dues.

Així, l’home va marcar un nivell d’alcohol de 0,79 mg per litre d'aire espirat en les dues proves i també va donar un resultat positiu en el drogotest per consum de cànnabis. Per tot això, s’obriren diligències judicials contra aquest conductor, de 37 anys d’edat.

La Policia Local d’Eivissa també ha detingut un home de 28 anys acusat de furtar diverses peces de roba a dos comerços del barri de l’Eixample i d’agredir un policia quan aquest mirava d’aturar-lo després d’un dels robatoris.

La detenció es va produir ahir a les 10.45 hores quan un agent motoritzat, destinat a l’àrea comercial del barri de l’Eixample, va ser requerit per la propietària d’un establiment situat a l’àrea dels carrers de Bartomeu Vicent Ramon i de Vicente Cuervo informant-lo que un individu que caminava per la vorera acabava de furtar una jaqueta de la seva botiga. L’agent li va mirar de parar el pas amb la seva moto per aturar-lo, però l’home li va donar una forta empenta.

Tots dos varen caure al terra junt amb la moto de l’agent, que va patir alguns danys. El presumpte delinqüent va intentar fugir forcejant per intentant desfer-se de l’agent, però aquest el va poder reduir i posar-li les manilles.

Després d’escorcollar el detingut, a l’interior d’una bossa que portava se li trobaren unes altres cinc peces de roba d’un altre establiment comercial de la zona, així com un tornavís de grans dimensions. Les sis peces de roba intervingudes tenen un valor conjunt d’uns 200 euros aproximadament.

El detingut va ser traslladat al Centre de Salut de Vila per a rebre atenció sanitària, atès que presentava algunes rascades, i després va ser entregat a la comissaria del Cos Nacional de Policia perquè es fes càrrec de les diligències.