Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pati de Sa GraduadaEl pati del col·legi Sa Graduada estrenarà un nou pavimentat de goma, més adequat per als escolars que el de formigó actual.

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat les feines per instal·lar un nou pavimentat de reïnes acríliques al pati del CEIP Sa Graduada, al barri de sa Colomina d’Eivissa. Els treballs s’estima que duraran un màxim d’un mes, tot i que s’aprofitaran també els caps de setmana per tal de reduir al mínim els inconvenients que patirà l’alumnat del centre, que no podrà gaudir d’aquest espai mentre durin les feines.

El pressupost d’aquest repavimentat i reforma és de 44.535 euros, que aporta íntegrament l’Ajuntament d’Eivissa, i és un altre dels projectes triats pel Consell de Participació Ciutadana, finançat amb la partida global de 450.000 euros dedicada als pressupostos participatius aquest any. L’empresa Grupo Niberma, S.L. és l’encarregada d’aquesta obra, adjudicada per 36.806 euros, amb un IVA d’uns altres 7.729 euros.

Una vegada instal·lat el nou paviment de la pista, es marcaran de nou les pistes de bàsquet i futbol que hi havia delimitades. També es tornaran a col·locar les porteries i cistelles de bàsquet que hi havia anteriorment. Aquest nou paviment és molt més adequat per als infants que no el de formigó del què disposaven fins ara en aquest centre.