Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fira Eivissa a DéniaLa ciutat d'Eivissa, en el marc de celebració del 20 aniversari de la declaració com a Patrimoni Mundial, dóna a conèixer el patrimoni, la gastronomia i cultura.

La Fira Biodiversitat i Cultura que té lloc aquest cap de setmana a Dénia registra un important èxit de participació i visitants al llarg del dia. Una jornada que va comptar a més amb la celebració d'una jornada tècnica de presentació de les diferents ofertes turístiques que té la ciutat durant la temporada baixa i en la que hi varen participar una cinquantena d'agències de viatges, tècnics de turisme dels ajuntaments de la comarca i plataformes turístiques en línia.

Durant tot el dia s'estan donant a conèixer la cultura, el patrimoni, la gastronomia i els productes artesanals de la ciutat a la Fira que té lloc a Baleària Port a Dénia i que compta amb la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa i la Fundació Baleària.
A les jornades i a la presentació oficial, que va tenir lloc ahir tarda, hi han assistit el president de Baleària, Adolfo Utor, la vicepresidenta segona del Consell Insular, Marta Díaz i la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral.

La ciutat d'Eivissa celebra el 20 aniversari de la seva declaració com a Patrimoni Mundial mentre que la naviliera commemora les seves dues dècades d'activitat. Per aquest motiu, s'ha establert una col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i Fundació Baleària, per tal de donar a conèixer els diferents productes turístics de la ciutat connectada amb la península amb les diferents rutes que disposa la naviliera durant la temporada baixa.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral, ha destacat l'èxit de participació tant en la fira, amb presència de nombrosos assistents que han pogut veure de primera mà i descobrir els aspectes que atorguen a la ciutat d'Eivissa la declaració com a patrimoni Mundial; així com l'interès dels sectors turístics de la comarca en les possibilitats d'activitats culturals, patrimonials i culturals que planteja la ciutat.

La regidora també ha volgut donar les gràcies a totes les associacions, entitats i empreses de la ciutat d'Eivissa que han participat en la Fira Biodiversitat i Cultura.

El president de Baleària, Adolfo Utor, ha volgut mostrar el compromís de la naviliera amb els territoris en els quals opera i ha subratllat l'estreta relació que sempre ha unit a la ciutat de Dénia amb la capital de l'illa balear: "Estem molt orgullosos de poder mostrar a la nostra seu de Dénia els encants d'Eivissa. Dos territoris que unim des dels nostres inicis en 1998, poc abans que la ciutat fos proclamada Patrimoni Mundial. És un honor celebrar aquest doble aniversari conjuntament.
Per la seva banda, Marta Díaz, ha destacat la presencia dels dissenyadors de la passarel·la Adlib, celebrada ahir nit com a tancament de la primera jornada, a la ciutat de Dénia, per tal de donar a conèixer la indústria de la moda de les Pitiüses.

Al llarg del matí, durant la darrera jornada de la Fira, la ciutat d'Eivissa promociona les diferents activitats i cites esportives que tenen lloc al llarg de l'any a la ciutat d'Eivissa com la Cursa Patrimoni de la Humanitat.