Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació l’asfaltat i adaptació de voreres a 13 carrers dels barris de ses Canyes, Platja d’en Bossa, la Marina i can Cantó amb un pressupost total de sortida de 448.972 euros.

La regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa iniciarà als propers mesos diferents obres d’asfaltat i adaptació de voreres a 13 carrers dels barris de ses Canyes, Platja d’en Bossa, can Cantó i la Marina.

L’asfalt d’aquestes vies es troba deteriorat per l’ús i el pas del temps, per aquest motiu l’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació, en quatre lots diferents, l’asfaltat dels carrers Bisbe Huix, Bisbe Carrasco i Canonge Joan Planells, al barri de ses Canyes; els carrers Federico Garcia Lorca, Pablo Picasso, José Vargas Ponce, Blas Infante i Antonio Machado, al barri de platja des Bossa; els carrers de Pere Sala, carrer Anníbal, Antoni Palau i Guillem de Montgrí al barri de la Marina, i el carrer Portinatx al barri de can Cantó. A aquests carrers es preveu realitzar el fressat de les vies i el reposicionament de l’asfalt.

Pel que fa a l’adaptació de les voreres dels carrers on es duran a terme les obres d’asfaltat, en funció de la situació d’aquestes, s’han previst diferents actuacions. En un casos es preveu rebaixar les voreres i la col·locació de rajoles del tipus podo-tàctil i en altres, la construcció de les pendents segons la normativa d’accessibilitat en el cas que no estiguin adaptades.
Es preveu un termini d’obra d’un mes a partir del moment de la signatura del contracte.

Les empreses interessades poden optar a un lot o fer proposta per als quatre lots. El lot 1, corresponent  al barri de ses Canyes surt amb un pressupost de licitació de119.535,08 euros amb IVA inclòs;  el lot 2, corresponent a les obres previstes al barri de Platja d’en Bossa, surt amb un pressupost de 194.941,04 euros IVA inclòs; el lot 3 corresponent al barri de la Marina, surt amb un pressupost de licitació de 53.882,59 euros IVA inclòs  i el lot quatre, corresponent al barri de can Cantó, surt amb pressupost de 80.616,55 euros, IVA inclòs.

El projecte total als quatre barris de la ciutat surt amb un pressupost de 448.972,26 euros. Les empreses interessades disposen fins el dia 22 d’octubre per a presentar les seves propostes.

Enllaç a:
· Perfil del contractant