Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PMUS participatiuEs treballarà de forma sectorial i territorial amb els sectors implicats, moviments socials i ciutadania.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Juan José Hinojo, acompanyat de la consultora medi ambiental, i encarregada de desenvolupar el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de l’Ajuntament d’Eivissa, Pilar Escandell, han presentat el procés de participació que es desenvoluparà per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat d’Eivissa, dins el marc de les activitats programades avui amb motiu del dia de la Mobilitat.

El procés participatiu té com a objectiu donar a conèixer el nou Pla de Mobilitat Urbana sostenible a la ciutadania, a les associacions de veïns i resta d’associacions del municipi i a tots els sectors implicats en la mobilitat del municipi.

Des d’avui, a l’espai de Mobilitat habilitat al carrer Castella, els ciutadans interessats poden conèixer el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, i de quina manera podran participar al procés participatiu.

El procés de participació s’ha estructurat en dues rondes de tallers. La primera part començarà el 17 d’octubre a les 19.30 hores al CP sa Graduada, on es durà a terme el primer taller presencial sectorial, al mateix temps s’habilitaran 5 sectors per a explicar el PMUS i recollir les diferents propostes. Aquests 5 sectors seran: transports, comerç, educatiu i medi ambiental, altres sectors i ciutadania en general.

D’altra banda es duran a terme entre 3 i 4 reunions presencials territorials durant el mes d’octubre. Des de l’Ajuntament d’Eivissa es convocarà a diferents associacions de veïns i es realitzaran aquestes reunions per recollir les propostes dels vesins tenint en compte les qüestions específiques dels diferents barris de la ciutat d’Eivissa.

També està previst habilitar durant la propera setmana un espai a la web de l’ajuntament www.eivissa.es on es pugui consultar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i també fer-ne aportacions en cas de no poder assistir a les sessions presencials.

Una vegada finalitzades aquestes primera fase d’explicació i recollida d’idees i propostes, es realitzaran els anomenats tallers de retorn, on s’explicaran les propostes que s’han introduït al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, i quines no explicant-ne els motius.

 El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Juan José Hinojo, ha explicat que ‘amb aquest procés de participació podrem recollir propostes dels sectors implicats, del teixit associatiu del municipi i de la ciutadania en general, i d’aquesta manera aconseguir un consens ampli per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible’.