Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control de seguretatLa Policia Nacional i la Policia Local d’Eivissa han realitzat aquesta nit un control preventiu de Seguretat Ciutadana, en el qual també hi ha participat la Unitat Canina de la Policia Local d'Eivissa, a les zones peatonals de platja den Bossa i ses Figueretes, així com establiments de la zona.

Com a resultat d’aquest operatiu, s’ha detingut a dos homes de 50 i 29 anys, per tràfic de drogues i s’ha realitzat la confiscació de diferents quantitats de droga.

Durant les diligències policials, es confisquen 13,80 grams de cocaïna en roca, 20 embolcalls de cocaïna amb un total de 23,80 grams, 7 pastilles de color rosa amb 3,35 grams, 2 pastilles color vermell amb 1,15 grams, 1 pastilla groga de 0,40 grams i un 1 embolcall amb MDMA de 15,85 grams. A més també es requisen 197’5 euros repartits en bitllets i monedes.

En total es realitzen 7 actes d'aprehensió de substàncies de drogues i es formulen 4 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, per manca de llicència d'obertura i per manca de llicència de música.