Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc infantil Av Sant JordiL’Ajuntament d’Eivissa inverteix 147.000 euros en el canvi de paviment del parc de l’avinguda de Sant Jordi i la renovació de les pistes esportives del col·legi de sa Graduada.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat dos processos de licitació per al canvi del paviment del parc infantil municipal situat a l’avinguda de Sant Jordi i per a la renovació de les pistes esportives de l’escola de sa Graduada. Es tracta de dos inversions en millora espais dirigits als infants del municipi d’Eivissa.

Pel que fa al canvi de paviment al parc infantil de l’avinguda de Sant Jordi, la regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme una actuació preliminar que ha consistit en l’actualització i substitució dels elements del parc que estaven en mal estat. Aquest parc actualment compta amb un paviment d’arena, i serà canviat per un de cautxú continu. Es tracta d’una petició realitzada per l’Associació de Veïns del barri de ses Figueretes.

Els treballs consistiran en la retirada dels jocs instal·lats actualment, en el retirat de la tanca de fusta i de l’arena que serà transportada a un abocador autoritzat. Posteriorment s’instal·larà el nou paviment de cautxú i es reinstal·laran tant els jocs com la tanca. Aquestes tasques tenen una durada estimada d’un mes.
Les empreses interessades podran presentar la oferta fins el 12 de setembre i la informació es troba tant al perfil del contractant de l’Ajuntament d’Eivissa com a la Plataforma de Contractació del Servei Públic del Ministeri d’Hisenda del Govern de l’Estat.

Projecte de renovació de les pistes esportives de l’escola de sa Graduada
Per altra banda, es durà a terme la millora del paviment  de les pistes esportives de l’escola de Sa Graduada.
Actualment les pistes del col·legi de sa Graduada tenen un paviment de formigó. L’objectiu d’aquesta licitació és incorporar un nou paviment de resines acríliques sobre l'actual per tal de millorar aquestes instal·lacions.  El col·legi de sa Graduada, compta amb quatre pistes esportives, dues pistes de mini basquet i una pista de bàsquet amb canastres i una pista de futbol sala amb porteries. Tots els elements són mòbils.

La solució tècnica adoptada consisteix en la construcció d'un nou paviment del tipus impermeable, composat per un sistema de resines acríliques formada per tres capes sobre el paviment existent. Les obres tindran una durada màxima d’un mes i un pressupost és de 66.470,67 €, IVA inclòs.

Les empreses interessades disposen fins el dia 12 de setembre per a la presentació de les propostes.