Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha actuat aquesta tarda en una fuita de gas que s’ha produït a un establiment de neteja ubicat al carrer Antoni Planells Ferrer, al barri des Gorg.  L’112 avisava a les 17.55 hores a la Policia Local d’Eivissa i s’han desplaçat fins el lloc, Protecció Civil, Policia Local d’Eivissa, Policia Nacional i Bombers.

Hi ha dues persones intoxicades per inhalació de gas, una d’elles, per precaució, ha estat traslladada a l’hospital de Can Misses. En aquests moments Policia Local i Policia Nacional mantenen el carrer tancat al transit per a que els Bombers puguin treballar en la detecció del lloc concret on s’ha produït la fuita de gas.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa també ha actuat a l’avinguda d’Espanya nº50 degut a un fum intens que sortia d’una pis de l’edifici. L’112 avisava a les 18.50 hores i s’han desplaçat fins el lloc la Policia Local, ambulàncies i Bombers. El  Policia Local de barri ha cridat a la porta fins que la persona que hi havia dins, que s’havia quedat dormida amb una olla al foc, s’ha despertat degut al renou. Els Bombers han actuat ventilant l’immoble.