Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cetis AjuntamentL’Ajuntament d’Eivissa ha atorgat avui les subvencions a les associacions de veïns de la ciutat d’Eivissa de l’any 2018. Les 13 associacions veïnals rebran un total de 110.000€.

En total s’han atorgat 110.000€ entre les associacions veïnals del municipi per a que puguin subvencionar festes, tallers, despeses globals i despeses tecnològiques entre d’altres. D’aquesta manera, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa facilita que les associacions duguin a terme les seves tasques de dinamització i participació a les seves respectives barriades.

Les associacions veïnals que rebran subvencions seran: AAVV Es Clot, AAVV Cas Serres, AAVV Puig des Molins, AAVV Es Pratet, AAVV Talamanca, AAVV San Pablo, Grupo Vecinal Tres Barrios, AAVV Sa Capelleta, AAVV Ses Figueretes, AAVV La Marina, AAVV Vesins i Comerciants Port d’Eivissa, AAVV Can Misses i Associació veïnal de Platja d’en Bossa.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned ha explicat que ‘aquest any hem augmentat en 4.000€ la partida de subvencions a les associacions veïnals per donar millor cobertura a les necessitats de les associacions després de que hi hagi una nova associació veïnal al municipi, l’associació veinal de platja den Bossa’. Boned ha afegit que ‘l’augment d’associacions fa del nostre municipi una ciutat més participativa, més dinamitzada i cohesionada’.