Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAquesta nit passada s’ha produït un incendi a l’assentament il·legal de la zona de sa Joveria. L’avís es va rebre a la Policia Local a les 23.00 hores. Fins al lloc de l’incendi es traslladaren tres unitats de la Policia Local que desallotjaren a les persones que es trobaven allí, establint un perímetre de seguretat. Es veren afectades pel foc fins a tres caravanes i una barraca.

Desprès de l’informe emès per Policia Local, des del departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa s’han assignat dos treballadors socials per a l’atenció de les persones afectades per l’incendi de les caravanes i la barraca, que han estat 3 famílies i 3 persones que residien de forma individual. Ahir la Policia Local d’Eivissa va recollir les dades a les persones afectades per tal de que Benestar Social es posés en contacte amb elles per tal d’oferir l’ajuda que es necessiti estudiant les necessitats de cada un dels casos.

Durant aquest temps, l’Ajuntament d’Eivissa ha actuat a la zona des del departament de Serveis Socials, havent-hi incorporat als seus plans de feina fins a 5 persones que han mostrat la seva voluntat de treballar amb el departament. La darrer visita a l’assentament per part dels Serveis Socials es va produir el passat mes de maig i amb les persones identificades ahir nit, els serveis socials s’hi estan posant en contacte per tal de donar resposta a les seves necessitats, sempre en funció de l’acceptació de l’ajuda.

La propietat dels terrenys on esta ubicat l’assentament va presentar denuncia fa dos anys als Jutjats d’Eivissa davant la necessitat de que sigui retirat. D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa, al tractar-se de terrenys privats denunciats davant els jutjats, no pot actuar a la zona sense autorització judicial. La Policia Local d’Eivissa ha posat en coneixement de la Policia Nacional totes la informació de la que es disposa per tal que aquest cos de seguretat ho posi en coneixement davant de l’autoritat judicial. Des de l’Ajuntament d’Eivissa es seguirà treballant, de forma coordinada amb la Policia Nacional i la propietat, per tal de solucionar aquest problema.