Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can Misses EstadiLes obres han començat finalitzada la feina d’impermeabilització de la grada i a la vegada que s’acaba la col·locació dels nous seients.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat durant els darrers dies les obres de millora dels vestuaris de l’estadi de Can Misses, unes feines pressupostades en 43.747 euros i que tindran una duració aproximada d’un mes.

Aquests treballs s’han iniciat una vegada acabades les feines d’impermeabilització de la grada ja que, en gran part, els problemes que tenien els vestuaris, estaven produïts per les filtracions d’aigua que es produïen pel mal estat de la graderia. Així, ara es treballa a la mateixa vegada a l’interior dels vestuaris i en la col·locació dels nous seients per al públic, ja que les dues obres són compatibles.

Els treballs dels vestuaris els està portant a terme l’empresa Contracorriente SL i tenen com a objectiu substituir diverses zones de revestiment del terra, parets i condicionar la instal·lació de fontaneria de les dutxes. Les instal·lacions consten de 5 vestuaris per als i les esportistes, els vestuari per àrbitres i el gimnàs. Està previst treballar a totes les estàncies, reparant en cadascuna el que sigui necessari, des de canvi de rajoles, portes en mal estat, grifaria, pintura de parets, columnes de formigó, etc.

Es tracta d’una millora molt demandada per les persones usuàries de l’estadi on a més dels equips de tercera divisió, també hi entrenen un gran número d’equips de categories inferiors.