Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aliança Mar BlavaEl Casal del Voluntariat de la regidoria de Participació Ciutadana i Voluntariat de l'Ajuntament d'Eivissa acull el pròxim dia 5 de juny a les 20 hores, una jornada per a convidar a participar com a voluntaris i voluntàries, amb Aliança Mar Blava, a totes aquelles persones interessades.

Aliança Mar Blava es una plataforma nascuda a les Illes Balears amb l’objectiu de contribuir a la protecció del mar Mediterrani i actualment estan realitzant una recollida de al·legacions contra el projecte de prospeccions MEDSALT-2 en diverses localitzacions per tal de frenar el projecte de sondejos acústics al mar balear.

Per això, necessiten persones voluntàries que donin suport als punts de recollida d’al·legacions.
Des d’Aliança Mar Blava s'ha organitzat una sessió formativa i informativa a la qual estan convidades a assistir totes persones que estiguin interessades a participar com voluntaris i donar suport a la plataforma La formació serà el dia 05 de juny a les 20:00 h al Casal del Voluntariat (carrer de Lleó, 8).
Totes les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Casal del Voluntariat al 971 39 76 00 (Ext. 24242) o a la regidoria de participació Ciutadana a l'Edifici CETIS 3a planta.