Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidors soterratsEl projecte preveu també la renovació i ampliació de les illes de contenidors existents al primer tram. En total, es preveu que l’avinguda compti amb de 7 illes de contenidors.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa i l’empresa concessionària del servei de neteja i recollida de residus, Valoriza, inicien a partir de demà dimecres les obres d’instal·lació dels nous contenidors soterrats que s’ubicaran al darrer tram de l’Avinguda d’Espanya. A més el projecte inclou la renovació i ampliació dels contenidors soterrats ja existents al primer tram de l’avinguda.

L’objectiu d’aquesta intervenció és solucionar la problemàtica de funcionament que han comportat els contenidors soterrats instal·lats en el seu moment al primer tram de l’avinguda, molt malmesos pel pas del temps, unificar el model a tota l’avinguda  i facilitar el reciclatge apropant a la ciutadania totes les fraccions en una mateixa illa.

Al llarg de l’avinguda Espanya hi haurà set illes de contenidors soterrats amb un total de 35 contenidors per a totes les fraccions de residus. El projecte preveu l’ampliació de les quatre illes existents al primer tram de l’avinguda i la construcció de tres illes noves de contenidors al tram final de l’avinguda.

Les obres tenen una durada aproximada de dos mesos i s’iniciaran, de manera simultània, als dos extrems de l’avinguda. En concret, avui s’estan realitzant les tasques de replanteig de l’obra, demà dimecres s’inicia la construcció de l’illa mes propera a la rodona de Figueretes i dijous s’inicien les obres de renovació de l’illa ubicada al principi de l’Avinguda d’Espanya.

Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, s’ha informat als veïns de la zona a través d’una carta explicativa on se’ls facilita els telèfons de contacte de la regidoria i de Valoriza per resoldre qualsevol dubte respecte de l’obra i la complexitat de l’actuació a la zona pel seu valor arqueològic.

Aquesta actuació està emmarcada dins el contracte de neteja que té l’Ajuntament d’Eivissa amb l’empresa concessionària Valoriza, qui és l’encarregada de dur a terme aquesta actuació en coordinació amb la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament.
Per a la regidora de Medi Ambient, Montse García, ‘amb aquesta actuació queda enllestida la instal·lació de contenidors soterrats a l’Avinguda d’Espanya. Una actuació que estava inclosa al contracte de la neteja viària i recollida de la ciutat d’Eivissa’.

En aquest mateix sentit, la setmana passada varen quedar finalitzades les tasques de renovació dels 18 contenidors soterrats del barri de la Marina