Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Lliurament premisAquest matí, a la 4a planta de l’edifici CETIS, s’ha celebrat l’entrega dels premis del sorteigs de la campanya promocional del Dia del Pare, duta  a terme pel l’Ajuntament d’Eivissa junt amb el Consell Insular, PIMEEF i les Associacions de Comerciants del Municipi, per incentivar les compres al petit comerç.

Gairebé 200 comerços de tot tipus han participat a la campanya, repartint tiquets pel sorteigs als seus clients per 10 premis diversos com nits d’hotel amb desdejuni i spa a l’Hotel Simbad; sopars per a dues persones a  restaurants com s’Ametller, Ca n’Alfredo o Sa Brisa; polseres de la col·lecció d’Elisa Pomar i llibres electrònics i auriculars bluetooth d’Electrónica Ibiza.

La regidora de Comerç, Turisme i Mercats, Gloria Corral i la consellera d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals del Consell Insular d’Eivissa, Marta Díaz, han entregat els premis a les persones guanyadores de tiquets dels comerços de La Sirena, Pastelería Bonanza, Hipérbole, Calzados Maribel, KM0, Electrónica Ibiza, Armería Balanzat i Peuets.

Durant tot el 2018 es seguiran fent campanyes per tal de dinamitzar la xarxa comercial del nostre municipi. Tots els comerços que vulguin participar poden adreçar-se a l’Associació de Comerciants del seu barri o al departament de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa.