Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Edicifi Santa MargalidaEls treballs de demolició de l’edifici de Santa Margalida Sud s’iniciaran la propera setmana amb la preparació de la zona. A aquest solar s’hi habilitarà un aparcament amb capacitat per a 40 vehicles i 15 motocicletes.

Les feines de demolició de l’edifici de Santa Margalida Sud, ubicat a l’avinguda d’Isidor Macabich numero 3, 5 i 7, començaran la propera setmana amb la preparació de la zona per a iniciar els treballs a l’interior de l’edifici. Aquestes primeres feines consisteixen en la delimitació de la zona la retirada de materials interiors com fusta i ferros que es puguin reciclar.
Durant les darrers setmanes ja s’han iniciat les feines preparatòries amb altres empreses de serveis com Gesa i Telefònica per a la retirada de cablejat.

Les obres d’enderrocament de l’edifici de Santa Margalida Sud han estat adjudicades a l’empresa Construcciones y Desmontes Ribera Navarra per 180.723,21 euros, IVA inclòs  i tindran una durada de tres mesos.
Una vegada realitzada les feines demolició i retirada de materials de l’interior, es procedirà a la demolició de la resta de l’edifici.

Al solar, de 947 m2, s’hi habilitarà un aparcament amb capacitat per a 40 vehicles, un d’ells reservat per a persones amb mobilitat reduïda, i 14 motocicletes.

La tinent d’alcalde d’Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, ha afirmat que durant l’obra, se li ha demanat a l’empresa que ajusti el més possible el perímetre de l’àmbit d’actuació per tal de causar les menors molèsties possibles, donat que és tracta d’un punt cèntric de la ciutat d’Eivissa.

Enllaç a:
· Tall de veu tinent d’alcalde d’Urbanisme i Vies Públiques, Elena Lópeztinent d’alcalde d’Urbanisme i Vies Públiques, Elena López