Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vial de Cas MutLa regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat les obres del vial peatonal del camí de cas Mut, realitzat per l’empresa Hermanos Parrot amb un pressupost de 35.670 euros.

Es tracta d’un projecte emmarcat dins els Pressupostos Participatius de 2017, que ha permès habilitar un vial d’accés peatonal per a la circulació del veïnat i que comunica amb la parada de l’autobús i amb aparcaments habilitats a la zona. Per a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa, aquesta obra dona resposta a una reclamació històrica des veïnat de Cas Mut i a més dona seguretat en aquest tram de la via que és molt transitat.

Les obres han consistit, en el seu primer tram, en el desbrossament dels terrenys, ja que es tracta d’una part de sol rústic, que connecta amb el segon tram on s’ha construït un vial peatonal. A aquest vial, s’ha excavat  i ampliat el tram, s’ha instal·lat una solera de formigó i anivellat i compactat la zona. Finalment s’ha delimitat el vial amb pintura, de color vermell, separadors de carrils i marques vials a més de senyals verticals per a garantir la seguretat dels usuaris.

L’Ajuntament d’Eivissa, des de fa dos anys, habilita una partida pressupostària per a que la ciutadania pugui triar quin son els projectes més necessaris pels seus barris. Enguany la partida prevista per als pressupostos participatius és de 450.000 euros.