Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IncendiLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat aquest cap de setmana un control preventiu d’alcoholèmia a les principals avingudes de la ciutat, donant com a resultat tres atestats per donar positiu en el control. Dos dels atestats varen donar com a resultat 0.82 mg/l i el tercer 0.99 mg/l.
En els tres casos, els atestats han estat remesos al Jutjat de guàrdia i se’ls imputa un delicte contra la Seguretat Vial.

Durant un dels controls, es requereix al conductor per a efectuar la prova d’alcoholèmia i, desprès de sol·licitar les dades al Cos Nacional de Policia, els informen que aquesta persona té una ordre de detenció en vigor per estafa. La Policia Local d’Eivissa deté al conductor i el posa a disposició de la Cos Nacional de Policia.

La Policia Local d’Eivissa intervé, ahir diumenge, a un incendi iniciat al 4 pis de al carrer Mallorca, cantonada amb carrer Menorca. Els agents apagaren l’incendi que s’havia produït degut a l’abandonament d’una paella damunt del foc encès, el que provocà grans flames a la cuina. La Policia Local desallotjà als residents al pis, dos dones i un jove amés de dos animals de companyia, fins l’arribada dels Bombers d’Eivissa que refrescaren i ventilaren el domicili.