Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

 "reciclatgeL’Ajuntament d’Eivissa, Càritas i Deixalles impulsen una campanya de reciclatge de roba amb la instal·lació de nous contenidors. D’aquesta manera, el municipi disposarà d’un total de 50 punts de reciclatge de roba a tot el municipi.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, acompanyat del director de Càritas, Joan Marí, i del responsable de la Fundació Deixalles a Eivissa, Joan Carles Palerm han presentat avui la campanya de reciclatge de roba al municipi d’Eivissa.

Les dues entitats instal·laran un total de 8 nous contenidors de recollida de roba, d’aquesta manera hi haurà un total de 50 contenidors per a la recollida de roba al municipi d’Eivissa.

El tinent d’alcalde, Joan Ribas ha afirmat que “amb aquesta campanya i l’increment de contenidors esperem augmentar el reciclatge de roba al nostre municipi per dos motius, el social i el mediambiental”.

Per la seva banda, el director de Càritas, Joan Marí ha destacat que en el que portem d’any s’han repartit a l’illa més de 30.000 peces de roba a persones que ho necessiten.

El representant de la Fundació Deixalles a Eivissa, Joan Carles Palerm, ha explicat el greu impacte ambiental que suposa la fabricació de la roba i com aquest disminueix amb la reutilització de la roba.

La reutilització de la roba evita que aquest material es converteixi en residu allargant la seva vida útil estalviant, d’aquesta manera aigua, energia i reduint les emissions de CO2.
Les dues entitats disposen de comerços a diferents punts de l’illa on es pot adquirir aquests tipus de productes i disposen de tallers de recuperació i reciclatge de roba afavorint la inserció sociolaboral de persones amb dificultats.

Els 8 nous contenidors es començaran a instal·lar als propers dies i estaran situats a:
· Mapa dels contenidors

Per part de Càritas els contenidors s’instal·len a avinguda de Santa Eulària (davant el Club Nàutic d’Eivissa), Pere Matutes Noguera , Frau Luis de León amb carrer Pere Matutes Noguera i al carrer d’Arxiduc Lluis Salvador.

La Fundació Deixalles tindrà nous contenidors a l’aparcament de l’avinguda d’Isidor Macabich (es duplica l’actual), carrer de Vicent Serra, cantonada amb Frai Vicent Nicolau, carrer del Bisbe Abad i Lasierra i al carrer de Josep Riquer Llobet.

Aquesta acció es reforçarà amb una campanya de difusió als mitjans de comunicació i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa per donar a conèixer les noves ubicacions dels contenidors.

Tall de veu de Joan Ribas, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa
Tall de veu de Joan Mary, director de Càritas
Tall de veu de Joan Carles Palerm, responsable de la Fundació Deixalles a Eivissa