Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Black AppleJa estan a la venda les entrades de l’espectacle de dansa "Black Apple" previst pel dissabte dia 9 de desembre, a les 21 hores, a l’espai Cultural de Can Ventosa.
"Black Apple" és un muntatge de dansa i teatre del ballarí i coreògraf, Chevy Muraday, guanyador del Premi Nacional de Dansa al 2006 en la modalitat d’interpretació, i la ballarina Paloma Sainz-Aja.

El preu és de 12 euros venda anticipada i 15 euros en taquilla el mateix dia de la funció.
Basant-se en els personatges de “La Peste” d’Albert Camus, l’obra s’endinsa en un text emocional i epistolar en el que els dos personatges reflexionen sobre la parella, la soledat, la por i la mort.

Sinopsi: Dos éssers humans acostumats a un paisatge devastat, transiten per les seves vides sense trobar altra cosa que putrefacció al seu voltant, però no és possible viure sense trobar la bellesa. 'Cap poble pot viure sense bellesa. Només pot sobreviure un temps. I aquesta Europa que aquí mostra un dels seus rostres més persistents, s'aparta de manera incessant de la bellesa'. Albert Camus (1913-1960)

Chevy Muraday (Madrid 1969) Ballarí, coreògraf i director de “Losedae Dansa” una de les companyies de dansa contemporània més conegudes del nostre país. Losdedae es va formar en 1997 i des de llavors realitzen una frenètica producció coreogràfica. Chevy Muraday té una trajectòria com a ballarí des de 1989 en la companyia de Carmen Serna, on va començar a estudiar dansa quatre anys abans. A les escoles de Alvin Ailey, Steps, Peri Dansi i Martha Graham, va completar la seva formació. En 1992 rep el Premi al ballarí excel·lent en el VII Certamen Coreogràfic de Madrid. Treballa com a intèrpret a Londres i Alemanya en les companyies Transition Dansi Company, Nower Tanzi S.O.A.P Dansi Theatre, van venir després. Alguns dels seus treballs al cinema fent coreografies per pel·lícules son "Imagin Argentina", protagonitzada per Emma Thompson i Antonio Banderas, i les espanyoles "20 centímetros" del director Ramón Salazar i "Caótica Ana", de Julio Médem. Reclamat per la Companyia Nacional de Dansa 2 com a coreògraf, ha estrenat els treballs "Inside" i "Instruccions per deixar-se caure a l'altre costat del buit", entre d'altres. Finalista en 3 categories dels Premis Max 2014, entre elles Millor Ballarí Principal per Chevy Muraday.

Aquest espectacle està inclòs dins del programa Platea, programa Estatal de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques a Espais de les Entitats Locals.